400 LEILIGHETER I LANDLIGE OG BYNÆRE OMGIVELSER

I et hyggelig og tilbaketrukket villaområde i Tunveien presenterer Peab Eiendomsutvikling AS og Boligbyggelaget Usbl splitter nye, flotte andelsleiligheter! Prosjektet vil bestå av ca. 400 leiligheter fordelt på 5 hus som omkranser to romslige, avskjermede tun – disse frodige uteområdene blir herlige oaser hvor både små og store vil trives. Her vil du bo i landlige omgivelser på Skårer Syd i Lørenskog kommune, med kort vei til både kultur og natur.
Velkommen!
SISTE NYTT
Left
Right
ALLMENNINGEN UTVIKLES I TUNKVARTALET
Tunkvartalet er mer enn bare et sted å bo – det er et sted å leve. Bebyggelsen blir organisert rundt to hyggelige tun med forskjellige lekeutstyr og andre installasjoner for felles aktivitet og hygge. Tunpaviljongen på det ene tunet med eget kjøkken blir Tunkvartalets sosiale treffpunkt med mulighet for både private og felles møter og tilstelninger.

PLASSERINGEN
I forlengelsen av boligbyggene i Tunkvartalet blir det etablert et torg der det vil foregå en del forskjellige aktiviteter og tilbys mange servicetjenester. Tvers gjennom Skårer Syd går en stor Allmenning som deler området i to; mot syd er Løkenparken ferdig, og mot nord er Løkentunet ferdig.

ET URBANT OG SOSIALT TORG
På midten skal vi bygge Løkentorget. Løkentorget vil by på variert næring i 1. etasje, med både butikker og kafeer med uteservering – en møteplass for alle i nærområdet. På Allmenningen vil det komme en skulpturpark, det blir benker med hyggelige sitteplasser, og i det frodige parkrommet med store grøntområder er det en liten akebakke, noe som gjør Allmenningen til en hyggelig møteplass året rundt for både store og små beboere i Tunkvartalet og i nabolaget.

Vi gleder oss, og håper alle i Tunkvartalet gleder seg like mye!

I Tunkvartalet vil du finne lyse og delikate leiligheter med god standard og romslige planløsninger. Alle leilighetene får privat uteplass, balkong, markterrasse eller privat takterrasse, mange vendt inn mot det hyggelige gårdstunet. I tillegg får alle husene solfylte felles takterrasser med vakker utsikt, enten det er soloppgang eller stjerneklar natt.

På tunet blir det etablert en hyggelig tunpaviljong hvor det legges opp til fleksible løsninger rundt en kjerne med kjøkken og toalett. Hovedrommet vil være både aktivitetsrom og en forlengelse av uterommet når været tillater det. Vi håper paviljongen blir et felles og hyggelig møtested for beboerne.
OVER 70 % SOLGT I TUNKVARTALET!
6 leiligheter igjen!
4–5-roms leiligheter fra 85–119 m², og priser fra 5 850 000 kr. Alle har parkeringsplass.
Planlagt innflytting desember/januar.
40 % solgt!
Eksklusive 1–4-roms leiligheter fra 27–122 m². Priser fra 2 790 000 kr.
Innflytting antatt 3.–4. kvartal 2023
SAMLE VENNER TIL FESTLIGHETER?
HUS B
HUS C
Usbl har bygget og forvaltet boliger helt siden 1948, der de første boligene på Romerike stod ferdige i 1950. Vi har et langsiktig og bærekraftig perspektiv i alt vi gjør, og har alltid fokus at det skal være godt å bo og leve her.

Peab er den nordiske samfunnsbyggeren med lokal tilstedeværelse. Med fokus på egne ressurser og lokale samarbeidspartnere, utvikler og bygger vi hverdagen der livet leves.
Usbl har bygget og forvaltet boliger helt siden 1948, og våre første boliger på Romerike stod ferdige i 1950. Vi har ett langsiktig og bærekraftig perspektiv i alt vi gjør, og har alltid fokus at det skal være godt å bo og leve her.

Peab er den nordiske samfunnsbyggeren med lokal tilstedeværelse. Med fokus på egne ressurser og lokale samarbeidspartnere, utvikler og bygger vi hverdagen der livet leves.
FINN DIN DRØMMEBOLIG
FINN DIN DRØMMEBOLIG
I Tunkvartalet får du alt du trenger i umiddelbar nærhet. Herfra kan du gå til nesten alt – fra storsenter og turterreng til barnehager og kulturhus!

Ved Metrosenteret ligger Lørenskog sentrum terminalen som er et knutepunkt for buss med direkteruter mot både Lillestrøm og sentrum. Med bil kommer du til Lillestrøm på 7 min, Gardermoen på 34 min og til Oslo S på 16 min.
KORT VEI TIL ALT
OG ALLE!
Skoler og barnehager: Benterud skole ligger rett over veien, med barnehager og videregående skoler like ved.
Lørenskog Hus: Kino, bibliotek, teaterforestillinger og konserter.
Kafeer: I området bygges et hyggelig samlingspunkt med trivelige kafeer, uteservering og mer til.
Lørenskog Storsenter: Alt fra klær, kafeer og mat til Vinmonopol.
Fritidsaktiviteter: Parker, haller, treningssentre, Losby golfanlegg m.m.
Lørenskog bussterminal: Direkteruter mot Lillestrøm og Oslo hvert 10 min.
Friluftsliv: Lysløype på Vallerud og gode naturopplevelser i Østmarka, både sommer og vinter.
Badeplasser: Langgrunna, Vangen og Vesletjern, for å nevne noen.
Er du interessert i Tunkvartalet?
Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert på utvikling av Tunkvartalet!
Megler, DNB Eiendom
BENTE STUBBERUD
Vil du besøke vårt visningssenter?
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for å avtale tid på salgskontoret for en hyggelig boligprat. Der kan vi sammen finne frem til den rette leiligheten for akkurat deg.

Visningssenteret har åpent mandager kl. 18–19. Ta kontakt med meg for å melde deg på.

Ønsker du å avtale visning en annen dag, finner vi en løsning. Av smittevernhensyn gjennomføres visningen individuelt.