HUS E: SALGET ER I GANG!
Moderne 2- til 5-roms leiligheter midt mellom et hyggelig torg og et frodig tun på Skårer i Lørenskog.
13. september 2022
SALGSSTART
Antatt februar 2023
BYGGESTART
INNFLYTTING
3./4. kvartal kvartal 2024
Vil du besøke vår visningsleilighet?
Du er hjertelig velkommen til å avtale tid på salgskontoret for en hyggelig boligprat. Der kan vi sammen finne frem til den rette leiligheten for akkurat deg. Ta kontakt med meglerne direkte eller klikk på knappen for å melde interesse slik at du blir kontaktet.
Visningsleiligheten har åpent mandager kl. 18–19. Ønsker du å avtale visning en annen dag, finner vi en løsning.
BENTE STUBBERUD
Megler, DNB Eiendom
Megler, DNB Eiendom
Bjørnar Gullberg Letnes
71 NYE LEILIGHETER I LØRENSKOG – SISTE MULIGHET!
På en av de aller fineste tomtene i Skårer syd i Lørenskog kommune bygger vi Tunkvartalet. Nå er det siste bygget for salg! Hus E vil bestå av 71 flunkende nye leiligheter. De lyse, luftige leilighetene varierer i størrelse fra 25 m² til 125 m², og alle har romslige uteplasser.
I hus E vil du enkelt kunne finne din drømmeleilighet! De tidsriktige leilighetene har fine planløsninger, med store vindusflater som skaper god romfølelse og sørger for ekstra trivsel. Her får du også en romslig balkong eller markterrasse med sol fra morgen til kveld. Har du bil kan du glede deg over at alle usolgte leiligheter får garasjeplass i oppvarmet anlegg, inkludert i prisen.
FRESHE 2- TIL 5-ROMS LEILIGHETER I GRØNNE ROM
Illustrasjonsbilde.
LEILIGHETSTYPER
SMARTE 1-ROMS - UTSOLGT
Er du på boligjakt og skal kjøpe din aller første leilighet? Sjekk ut disse arealeffektive 1-roms leilighetene på 25 til 29 m². De passer godt for deg som bor alene eller som planlegger å flytte sammen med kjæresten.

Leilighetene har veldig fin planløsning med tanke på innredning og oppbevaring. Oppholdsrommet med åpen stue- og kjøkkenløsning har fint plass til seng, sofa og en liten spisestue. Store vindusflater gjør boligen lys og luftig, og du har din egen store, flotte balkong eller markterrasse, avhengig av hvilken etasje du bor i.

Alle 1-roms leilighetene i hus D er nå utsolgt!
TRIVELIGE 2-ROMS
Disse leilighetene er på mellom 36 m² og 53 m², og her har du eget soverom i tillegg til åpen stue- og kjøkkenløsning. Noen av leilighetene har kjøkkenet plassert i hjørnet, noe som gir følelsen av en mer privat stuedel.

Planløsningen er smart og gjennomtenkt, og du har god plass til garderobe og oppbevaring. Store vinduer gjør at leilighetene fremstår lyse og luftige. I tillegg har du en stor, privat balkong eller markterrasse, slik at du kan kose deg ute på fine dager.
ROMSLIGE 3-ROMS
Dette er superfine leiligheter til dere som planlegger å få eller har barn, eller som ønsker å ha et hjemmekontor. Kanskje flytter du fra en stor villa, men har fortsatt behov for et ekstra gjesterom?

3-roms leilighetene er på 55 m² til 74 m² og har meget gode, gjennomtenkte planløsninger. Her får du masse oppbevaringsplass, og soverommene er av god størrelse. Romslig, åpen stue- og kjøkkenløsning gjør det enkelt å innrede de lyse oppholdsrommene. Her har du også utgang til en kjempefin og stor balkong eller markterrasse.
PÅKOSTEDE 4-ROMS
Perfekte leiligheter til familier som ønsker ekstra plass, samt dere som flytter fra et stort hus med hage og ønsker en mer lettstelt, men romslig leilighet.

4-roms leilighetene varierer i størrelse fra 82 til 123 m², og alle har privat balkong/markterrasse. Flere av toppleilighetene kan dessuten friste med private takterrasser hvor du kan nyte utsikten og slappe av i ro og mak. Soverommene har fin størrelse, planløsningen er effektiv med gode oppbevaringsmuligheter og de store vindusflatene sørger for ekstra trivsel. Noen av leilighetene er gjennomgående, som gjør dem ekstra lyse og luftige.
EKSKLUSIVE 5-ROMS
Hus E har 2 stk flotte 5-roms toppleiligeter for deg som trenger god plass. Leilighetene ligger i 6. etasje med god beliggenhet internt i bygget. Arealet varierer fra 111 til 125 kvm og prisen er henholdsvis 9 500 000,- og 11 700 000,- for disse leilighetene.
Fra Tunkvartalet får du gangavstand til nesten alt du trenger! Lørenskog Storsenter har det meste av butikker, kafeer og servicetilbud. Treningssentre, skoler og barnehager ligger rett rundt hjørnet, imens Lørenskog Hus har kino, bibliotek, teater og konserter for den kulturinteresserte. Er du glad i friluftsliv og naturopplevelser har Østmarka mye å by på, både sommer- og vinterstid – og vil du spenne på deg skiene en solfylt vinterdag, ligger lysløypene rett i nærheten med flotte langrennsløyper.

Planer i byen? Fra Lørenskog bussterminal går det direkteruter mot både Oslo S og Lillestrøm hvert tiende minutt!
KORT VEI TIL KULTUR, NATUR OG HOVEDSTADEN
BARNEHAGE & SKOLE
TURSTIER
STORSENTER
BUSSTOPP
Ahus
BADEVANN
5 min
1–3 min
6 min
7–9 min
10 min
5 min
Illustrasjon av nye Triaden Lørenskog Senter
Er du interessert i Tunkvartalet?
Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert på utviklingen av Tunkvartalet!