HUS D: BYGGINGEN ER I GANG!
2- til 4-roms leiligheter plassert mellom vakkert natur- og kulturlandskap på Skårer i Lørenskog.
PLANLEGGING
29.03.2022
Registrer interesse
SALGSSTART
Planlagt 2. halvår 2022
BYGGESTART
INNFLYTTING
Januar – april 2024
Vil du besøke vår visningsleilighet?
Du er hjertelig velkommen til å avtale tid på salgskontoret for en hyggelig boligprat. Der kan vi sammen finne frem til den rette leiligheten for akkurat deg. Ta kontakt med meglerne direkte eller klikk på knappen for å melde interesse slik at du blir kontaktet.
Visningsleiligheten har åpent mandager kl. 18–19. Ønsker du å avtale visning en annen dag, finner vi en løsning.
BENTE STUBBERUD
Megler, DNB Eiendom
Megler, DNB Eiendom
Bjørnar Gullberg Letnes
51 NYE LEILIGHETER I LANDLIGE OG BYNÆRE LØRENSKOG
På en av de aller fineste tomtene i Skårer syd i Lørenskog kommune bygger vi Tunkvartalet. Nå er et nytt salgstrinn klart for salg – i bygg D venter 51 splitter nye leiligheter på nye eiere. De lyse, luftige leilighetene varierer i størrelse fra 27 m² til 96 m², og alle har romslige uteplasser. Uansett alder, og om du flytter alene eller med familien, vil du finne en bolig som passer for deg her.
Tunkvartalet får universell utforming, og i hus D vil du enkelt kunne finne din drømmeleilighet! Leilighetene får private, romslige balkonger eller markterrasser med sol fra morgen til kveld. De tidsriktige leilighetene har fine planløsninger, med store vindusflater som skaper god romfølelse og sørger for ekstra trivsel. Har du bil kan du glede deg over at alle usolgte leiligheter får garasjeplass i oppvarmet anlegg, inkludert i prisen.
HERLIGE 2- TIL 4-ROMS LEILIGHETER I GRØNNE ROM
LEILIGHETSTYPER
SMARTE 1-ROMS – UTSOLGT
Er du på boligjakt og skal kjøpe din aller første leilighet? Sjekk ut disse arealeffektive 1-roms leilighetene på rundt 30 m². De passer godt for deg som bor alene eller som planlegger å flytte sammen med kjæresten.

Leilighetene har veldig fin planløsning med tanke på innredning og oppbevaring. Oppholdsrommet med åpen stue- og kjøkkenløsning har fint plass til seng, sofa og en liten spisestue. Store vindusflater gjør boligen lys og luftig, og du har din egen store, flotte balkong eller markterrasse, avhengig av hvilken etasje du bor i.

Alle 1-roms leilighetene i hus D er nå utsolgt!
TRIVELIGE 2-ROMS
Disse leilighetene er på mellom 34 m² og 50 m², og her har du eget soverom i tillegg til åpen stue- og kjøkkenløsning. Noen av leilighetene har kjøkkenet plassert i hjørnet, noe som gir følelsen av en mer privat stuedel.

Planløsningen er smart og gjennomtenkt, og du har god plass til garderobe og oppbevaring. Store vinduer gjør at leilighetene fremstår lyse og luftige. I tillegg har du en stor, privat balkong eller markterrasse, slik at du kan kose deg ute på fine dager.
ROMSLIGE 3-ROMS
Dette er superfine leiligheter til dere som planlegger å få eller har barn, eller som ønsker å ha et hjemmekontor. Kanskje flytter du fra en stor villa, men har fortsatt behov for et ekstra gjesterom?

3-roms leilighetene er på 51 m² til 84 m² og har meget gode, gjennomtenkte planløsninger. Her får du masse oppbevaringsplass, og soverommene er av god størrelse. Romslig, åpen stue- og kjøkkenløsning gjør det enkelt å innrede de lyse oppholdsrommene. Her har du også utgang til en kjempefin og stor balkong eller markterrasse.
PÅKOSTEDE 4-ROMS
Perfekte leiligheter til familier som ønsker ekstra plass, samt dere som flytter fra et stort hus med hage og ønsker en mer lettstelt, men romslig leilighet.

4-roms leilighetene varierer i størrelse til 96 m², og alle har privat balkong/markterrasse. Flere av toppleilighetene kan dessuten friste med private takterrasser hvor du kan nyte utsikten og slappe av i ro og mak. Soverommene har fin størrelse, planløsningen er effektiv med gode oppbevaringsmuligheter og de store vindusflatene sørger for ekstra trivsel. Noen av leilighetene er gjennomgående, som gjør dem ekstra lyse og luftige.
Fra Tunkvartalet får du gangavstand til nesten alt du trenger! Lørenskog Storsenter har det meste av butikker, kafeer og servicetilbud. Treningssentre, skoler og barnehager ligger rett rundt hjørnet, imens Lørenskog Hus har kino, bibliotek, teater og konserter for den kulturinteresserte. Er du glad i friluftsliv og naturopplevelser har Østmarka mye å by på, både sommer- og vinterstid – og vil du spenne på deg skiene en solfylt vinterdag, ligger lysløypene rett i nærheten med flotte langrennsløyper.

Planer i byen? Fra Lørenskog bussterminal går det direkteruter mot både Oslo S og Lillestrøm hvert tiende minutt!
KORT VEI TIL KULTUR, NATUR OG HOVEDSTADEN
BARNEHAGE & SKOLE
TURSTIER
STORSENTER
BUSSTOPP
KULTURSENTER
BADEVANN
5 min
1–3 min
6 min
7–9 min
10 min
5 min
Illustrasjon av nye Triaden Lørenskog Senter
Vi har flere ledige 1- til 4-roms leiligheter i Hus C, som har Tunkvartalets beste solforhold og en skjermet plassering mellom to tun.
VIL DU SE FLERE LEILIGHETER I TUNKVARTALET?
Er du interessert i Tunkvartalet?
Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert på utviklingen av Tunkvartalet!