40 % SOLGT I HUS C!
Splitter nye 1- til 4-roms leiligheter i et trygt og godt bomiljø på Skårer.
PLANLEGGING
11.05.2021
Registrer interesse
SALGSSTART
Planlagt 2. halvår 2021
BYGGESTART
INNFLYTTING
Antatt 3.- 4. kvartal 2023
93 NYE LEILIGHETER I LANDLIGE OG BYNÆRE LØRENSKOG
I hus C venter 93 splitter nye, tidsriktige og lekre leiligheter på nye eiere. De lyse, luftige leilighetene varierer i størrelse fra 27 m² til 122 m², og alle har store vindusflater og romslige balkonger. Har du egen bil kan du glede deg over at alle leilighetene får garasjeplass i oppvarmet privat anlegg. Uansett alder, om du flytter alene eller med familien, vil du finne en bolig som passer for deg her!
Tunkvartalet får universell utforming, og i hus C vil du enkelt kunne finne din drømmeleilighet! Leilighetene får private, romslige balkonger eller markterrasser med sol fra morgen til kveld. De tidsriktige leilighetene har fine planløsninger, med store vindusflater som skaper god romfølelse og sørger for ekstra trivsel.
LEKRE OG LYSE 1- TIL 4-ROMS LEILIGHETER
LEILIGHETSTYPER
SMARTE 1-ROMS FRA KR 2.790.000,-
Er du på boligjakt og skal kjøpe din aller første leilighet? Sjekk ut disse arealeffektive 1-roms leilighetene på rundt 30 m². De passer godt for deg som bor alene eller som planlegger å flytte sammen med kjæresten.

Leilighetene har veldig fin planløsning med tanke på innredning og oppbevaring. Oppholdsrommet med åpen stue- og kjøkkenløsning har fint plass til seng, sofa og en liten spisestue. Store vindusflater gjør boligen lys og luftig, og du har din egen store, flotte balkong eller markterrasse, avhengig av hvilken etasje du bor i.
TRIVELIGE 2-ROMS FRA KR 3.400.000,-
Disse leilighetene er på mellom 34 m² og 50 m², og her har du eget soverom i tillegg til åpen stue- og kjøkkenløsning. Noen av leilighetene har kjøkkenet plassert i hjørnet, noe som gir følelsen av en mer privat stuedel.

Planløsningen er smart og gjennomtenkt, og du har god plass til garderobe og oppbevaring. Store vinduer gjør at leilighetene fremstår lyse og luftige. I tillegg har du en stor, privat balkong eller markterrasse, slik at du kan kose deg ute på fine dager.
ROMSLIGE 3-ROMS FRA KR 4.050.000,-
Dette er superfine leiligheter til dere som planlegger å få eller har barn, eller som ønsker å ha et hjemmekontor. Kanskje flytter du fra en stor villa, men har fortsatt behov for et ekstra gjesterom?

3-roms leilighetene er på 51 m² til 84 m² og har meget gode, gjennomtenkte planløsninger. Her får du masse oppbevaringsplass, og soverommene er av god størrelse. Romslig, åpen stue- og kjøkkenløsning gjør det enkelt å innrede de lyse oppholdsrommene. Her har du også utgang til en kjempefin og stor balkong eller markterrasse.
PÅKOSTEDE 4-ROMS FRA KR 4.650.000,-
Perfekte leiligheter til familier som ønsker ekstra plass, samt dere som flytter fra et stort hus med hage og ønsker en mer lettstelt, men romslig leilighet.

4-roms leilighetene varierer i størrelse fra 75 m² til 122 m², og alle har privat balkong/markterrasse. Flere av toppleilighetene kan dessuten friste med private takterrasser hvor du kan nyte utsikten og slappe av i ro og mak. Soverommene har fin størrelse, planløsningen er effektiv med gode oppbevaringsmuligheter og de store vindusflatene sørger for ekstra trivsel. Noen av leilighetene er gjennomgående, som gjør dem ekstra lyse og luftige.
Tunkvartalet vil bestå av ca. 400 leiligheter fordelt på 5 hus som omkranser to romslige, avskjermede tun. Disse frodige uteområdene blir herlige oaser hvor både små og store vil trives.

Her har du gangavstand til nesten alt du trenger. Lørenskog Storsenter har det meste av butikker, kafeer og servicetilbud, og treningssentre, skoler, barnehager og et flott turterreng ligger rett rundt hjørnet. Lørenskog Hus har kino, bibliotek, teater og konserter for den kulturinteresserte. I området blir også Allmenningen utviklet – dette blir et bymessig torgområde som kan friste med butikker og trivelige caféer med uteservering og et frodig parkrom med store grøntområder og utendørsaktiviteter hele året.

Har du planer i byen? Fra Lørenskog bussterminal går det direkteruter mot både Oslo S og Lillestrøm hvert tiende minutt!
KORT VEI TIL KULTUR, NATUR OG HOVEDSTADEN
Illustrasjon av nye Triaden Lørenskog Senter
Vi har fremdeles ledige 3- til 5-roms leiligheter i Hus B, som også har takterrasse og private uteplasser – forventet innflytting er desember/januar 2022.
VIL DU SE FLERE LEILIGHETER I TUNKVARTALET?
Er du interessert i Tunkvartalet?
Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert på utvikling av Tunkvartalet!
Megler, DNB Eiendom
BENTE STUBBERUD
Vil du besøke vårt visningssenter?
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for å avtale tid på salgskontoret for en hyggelig boligprat. Der kan vi sammen finne frem til den rette leiligheten for akkurat deg.

Visningssenteret har åpent mandager kl. 18–19. Ta kontakt med meg for å melde deg på.

Ønsker du å avtale visning en annen dag, finner vi en løsning. Av smittevernhensyn gjennomføres visningen individuelt.