HUS C: INNFLYTTING I JUNI 2023!
Splitter nye 2- til 4-roms leiligheter i et trygt og godt bomiljø på Skårer i Lørenskog.
PLANLEGGING
11.05.2021
Registrer interesse
SALGSSTART
2. halvår 2021
BYGGESTART
INNFLYTTING
Juni – september 2023
Vil du besøke vår visningsleilighet?
Du er hjertelig velkommen til å avtale tid på salgskontoret for en hyggelig boligprat. Der kan vi sammen finne frem til den rette leiligheten for akkurat deg. Ta kontakt med meglerne direkte eller klikk på knappen for å melde interesse slik at du blir kontaktet.
Visningsleiligheten har åpent mandager kl. 18–19. Ønsker du å avtale visning en annen dag, finner vi en løsning.
BENTE STUBBERUD
Megler, DNB Eiendom
Megler, DNB Eiendom
Bjørnar Gullberg Letnes
93 NYE LEILIGHETER I LANDLIGE OG BYNÆRE LØRENSKOG
I hus C venter 93 splitter nye, tidsriktige og lekre leiligheter på nye eiere. De lyse, luftige leilighetene varierer i størrelse fra 27 m² til 122 m², og alle har store vindusflater og romslige balkonger. Har du egen bil kan du glede deg over at alle leilighetene får garasjeplass i oppvarmet privat anlegg. Uansett alder, om du flytter alene eller med familien, vil du finne en bolig som passer for deg her!
Tunkvartalet får universell utforming, og i hus C vil du enkelt kunne finne din drømmeleilighet! Leilighetene får private, romslige balkonger eller markterrasser med sol fra morgen til kveld. De tidsriktige leilighetene har fine planløsninger, med store vindusflater som skaper god romfølelse og sørger for ekstra trivsel. Har du bil kan du glede deg over at alle usolgte leiligheter får garasjeplass i oppvarmet anlegg, inkludert i prisen.
LEKRE OG LYSE 2- TIL 4-ROMS LEILIGHETER
LEILIGHETSTYPER
SMARTE 1-ROMS - UTSOLGT
Er du på boligjakt og skal kjøpe din aller første leilighet? Sjekk ut disse arealeffektive 1-roms leilighetene på rundt 30 m². De passer godt for deg som bor alene eller som planlegger å flytte sammen med kjæresten.

Leilighetene har veldig fin planløsning med tanke på innredning og oppbevaring. Oppholdsrommet med åpen stue- og kjøkkenløsning har fint plass til seng, sofa og en liten spisestue. Store vindusflater gjør boligen lys og luftig, og du har din egen store, flotte balkong eller markterrasse, avhengig av hvilken etasje du bor i.

Alle 1-roms leilighetene i hus D er nå utsolgt!
TRIVELIGE 2-ROMS FRA KR 3 750 000,-
Disse leilighetene er på mellom 34 m² og 50 m², og her har du eget soverom i tillegg til åpen stue- og kjøkkenløsning. Noen av leilighetene har kjøkkenet plassert i hjørnet, noe som gir følelsen av en mer privat stuedel.

Planløsningen er smart og gjennomtenkt, og du har god plass til garderobe og oppbevaring. Store vinduer gjør at leilighetene fremstår lyse og luftige. I tillegg har du en stor, privat balkong eller markterrasse, slik at du kan kose deg ute på fine dager.
ROMSLIGE 3-ROMS FRA KR 4 400 000,-
Dette er superfine leiligheter til dere som planlegger å få eller har barn, eller som ønsker å ha et hjemmekontor. Kanskje flytter du fra en stor villa, men har fortsatt behov for et ekstra gjesterom?

3-roms leilighetene er på 51 m² til 84 m² og har meget gode, gjennomtenkte planløsninger. Her får du masse oppbevaringsplass, og soverommene er av god størrelse. Romslig, åpen stue- og kjøkkenløsning gjør det enkelt å innrede de lyse oppholdsrommene. Her har du også utgang til en kjempefin og stor balkong eller markterrasse.
PÅKOSTEDE 4-ROMS FRA KR 5 900 000,-
Perfekte leiligheter til familier som ønsker ekstra plass, samt dere som flytter fra et stort hus med hage og ønsker en mer lettstelt, men romslig leilighet.

4-roms leilighetene varierer i størrelse fra 75 m² til 122 m², og alle har privat balkong/markterrasse. Flere av toppleilighetene kan dessuten friste med private takterrasser hvor du kan nyte utsikten og slappe av i ro og mak. Soverommene har fin størrelse, planløsningen er effektiv med gode oppbevaringsmuligheter og de store vindusflatene sørger for ekstra trivsel. Noen av leilighetene er gjennomgående, som gjør dem ekstra lyse og luftige.
Fra Tunkvartalet får du gangavstand til nesten alt du trenger! Lørenskog Storsenter har det meste av butikker, kafeer og servicetilbud. Treningssentre, skoler og barnehager ligger rett rundt hjørnet, imens Lørenskog Hus har kino, bibliotek, teater og konserter for den kulturinteresserte. Er du glad i friluftsliv og naturopplevelser har Østmarka mye å by på, både sommer- og vinterstid – og vil du spenne på deg skiene en solfylt vinterdag, ligger lysløypene rett i nærheten med flotte langrennsløyper.

Planer i byen? Fra Lørenskog bussterminal går det direkteruter mot både Oslo S og Lillestrøm hvert tiende minutt!
KORT VEI TIL KULTUR, NATUR OG HOVEDSTADEN
BARNEHAGE & SKOLE
TURSTIER
STORSENTER
BUSSTERMINAL
KULTURSENTER
BADEVANN
7 min
1–3 min
6 min
7–9 min
10 min
16 min
Illustrasjon av nye Triaden Lørenskog Senter
Vi lanserer nå Hus D, som også har takterrasse og private uteplasser
– salget er i gang!
VIL DU SE FLERE LEILIGHETER I TUNKVARTALET?
Er du interessert i Tunkvartalet?
Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert på utviklingen av Tunkvartalet!