INNFLYTTING PLANLAGT DESEMBER/JANUAR!
3–5-roms leiligheter fra 75-119 m² med private uteplasser og solrike takterrasser.
Over 80 % av hus B er solgt!
SALGSSTART
Bygging igangsatt
23.06.2020
BYGGESTART
Planlagt desember/januar
INNFLYTTING
84 NYE, LETTSTELTE LEILIGHETER
Her bor du i gjennomgående lyse leiligheter med lys eikeparkett og vannbåren gulvvarme, alt med mulighet for tilvalg. Du får et tidsriktig kjøkken med integrerte hvitevarer, en egen sportsbod og mulighet for parkeringsplass i garasjeanlegget.

Ta med deg frokosten ut på din private, solrike balkong eller markterrasse, eller spaser opp på den store felles takterrassen der du har flott utsikt. Her kan man slappe av med en bok etter arbeid eller samles for et sosialt treff for å nyte solnedgang og utsikt. Vakkert når solen står opp og magisk når alle stjernene er tent.

Det er også lov til å leie ut boligen f.eks. ved midlertidige behov, alt ettersom det følger borettslagslovens vilkår.
10 ledige leiligheter
3–5-roms fra 75-119 m²
Priser fra 5 250 000 kr
Når du kjøper bolig i Tunkvartalet vil 50 % av kjøpesummen finansieres med lån som har hele 50 års løpetid og 20 års avdragsfrihet! Renten er pt. 1,7 %. Borettslaget har også etablert en in-ordning som gjør at du kan nedbetale lånet når det passer deg.

Nærhet til kunden er viktig for oss. Derfor vil din bolig bli driftet og forvaltet av Usbl Romerike med ansatte som bor og lever i området, og har dermed god lokal kunnskap.
LAVE BOKOSTNADER OG FORUTSIGBARE BOLÅN
Prosjektet vil bestå av ca. 400 leiligheter fordelt på 5 hus som omkranser to romslige, avskjermede tun. Disse frodige uteområdene blir herlige oaser hvor både små og store vil trives. Fra Tunkvartalet får du gangavstand til nesten alt du trenger. Lørenskog Storsenter har det meste av butikker, kafeer og servicetilbud. Treningssentre, skoler, barnehager og et flott turterreng ligger rett rundt hjørnet, imens Lørenskog Hus har kino, bibliotek, teater og konserter for den kulturinteresserte.

Planer i byen? Fra Lørenskog bussterminal går det direkteruter mot både Oslo S og Lillestrøm hvert tiende minutt!
LANDLIGE OG URBANE LØRENSKOG
Vi har flere ledige 1- til 4-roms leiligheter i Hus C, som har Tunkvartalets beste solforhold og en skjermet plassering mellom to tun.
VIL DU SE FLERE LEILIGHETER I TUNKVARTALET?
Er du interessert i Tunkvartalet?
Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert på utvikling av Tunkvartalet!
Megler, DNB Eiendom
BENTE STUBBERUD
Vil du besøke vårt visningssenter?
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for å avtale tid på salgskontoret for en hyggelig boligprat. Der kan vi sammen finne frem til den rette leiligheten for akkurat deg.

Visningssenteret har åpent mandager kl. 18–19. Ta kontakt med meg for å melde deg på.

Ønsker du å avtale visning en annen dag, finner vi en løsning. Av smittevernhensyn gjennomføres visningen individuelt.