400 LEILIGHETER I LANDLIGE OG BYNÆRE OMGIVELSER

I et urbant, men tilbaketrukket villaområde i Tunveien presenterer Peab Eiendomsutvikling AS og Boligbyggelaget Usbl splitter nye, flotte andelsleiligheter! Prosjektet vil bestå av ca. 400 leiligheter fordelt på 5 hus som omkranser to romslige, avskjermede tun – disse frodige uteområdene blir herlige oaser hvor både små og store vil trives. Her vil du bo i landlige omgivelser på Skårer Syd i Lørenskog kommune, med kort vei til både kultur og natur.
Velkommen!
I Tunkvartalet vil du finne lyse og delikate leiligheter med god standard og romslige planløsninger. Alle leilighetene får privat uteplass, balkong, markterrasse eller privat takterrasse, mange vendt inn mot det hyggelige gårdstunet. I tillegg får alle husene solfylte felles takterrasser med vakker utsikt, enten det er soloppgang eller stjerneklar natt.

På tunet blir det etablert en hyggelig tunpaviljong hvor det legges opp til fleksible løsninger rundt en kjerne med kjøkken og toalett. Hovedrommet vil være både aktivitetsrom og en forlengelse av uterommet når været tillater det. Vi håper paviljongen blir et felles og hyggelig møtested for beboerne.
OVER 80 % SOLGT I TUNKVARTALET!
Usbl har bygget og forvaltet boliger helt siden 1948, og våre første boliger på Romerike stod ferdige i 1950. Vi har ett langsiktig og bærekraftig perspektiv i alt vi gjør, og har alltid fokus at det skal være godt å bo og leve her.

Peab er den nordiske samfunnsbyggeren med lokal tilstedeværelse. Med fokus på egne ressurser og lokale samarbeidspartnere, utvikler og bygger vi hverdagen der livet leves.
I Tunkvartalet får du alt du trenger i umiddelbar nærhet. Herfra kan du gå til nesten alt – fra storsenter og turterreng til barnehager og kulturhus!

Ved Metrosenteret ligger Lørenskog sentrum terminalen som er et knutepunkt for buss med direkteruter mot både Lillestrøm og sentrum. Med bil kommer du til Lillestrøm på 7 min, Gardermoen på 34 min og til Oslo S på 16 min.
KORT VEI TIL ALT
OG ALLE!
Skoler og barnehager: Benterud skole ligger rett over veien, med barnehager og videregående skoler like ved.
Lørenskog Hus: Kino, bibliotek, teaterforestillinger og konserter.
Kafeer: I området bygges et hyggelig samlingspunkt med trivelige kafeer, uteservering og mer til.
Lørenskog Storsenter: Alt fra klær, kafeer og mat til Vinmonopol.
Fritidsaktiviteter: Parker, haller, treningssentre, Losby golfanlegg m.m.
Lørenskog bussterminal: Direkteruter mot Lillestrøm og Oslo hvert 10 min.
Friluftsliv: Lysløype på Vallerud og gode naturopplevelser i Østmarka, både sommer og vinter.
Badeplasser: Langgrunna, Vangen og Vesletjern, for å nevne noen.
60 % solgt!
Eksklusive 1–4-roms leiligheter fra 27–122 m². Priser fra 2 790 000 kr.
Forventet innflytting 2023
Salget er i gang!
51 nye leiligheter fra 27–96 m².
Priser fra 2 290 000 kr.
Byggestart planlagt 2. halvår 2023
SAMLE VENNER TIL FESTLIGHETER?
HUS C
HUS D
Usbl har bygget og forvaltet boliger helt siden 1948, der de første boligene på Romerike stod ferdige i 1950. Vi har et langsiktig og bærekraftig perspektiv i alt vi gjør, og har alltid fokus at det skal være godt å bo og leve her.

Peab er den nordiske samfunnsbyggeren med lokal tilstedeværelse. Med fokus på egne ressurser og lokale samarbeidspartnere, utvikler og bygger vi hverdagen der livet leves.
FINN DIN DRØMMEBOLIG
FINN DIN DRØMMEBOLIG
BLI USBL-MEDLEM
Alle kan kjøpe bolig i Tunkvartalet, men ved salgsstart har medlemmer i Usbl forkjøpsrett. Boliger som ikke blir solgt til Usbl-medlemmer vil bli solgt etter loddtrekning dersom det er flere som har valgt samme bolig.

Om du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på boligene i hus E.
Er du interessert i Tunkvartalet?
Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert på utviklingen av Tunkvartalet!
Vil du besøke vårt visningssenter?
Du er hjertelig velkommen til å avtale tid på salgskontoret for en hyggelig boligprat. Der kan vi sammen finne frem til den rette leiligheten for akkurat deg. Ta kontakt med meglerne eller klikk på knappen for å booke visning.
Visningssenteret har åpent mandager kl. 18–19. Ønsker du å avtale visning en annen dag, finner vi en løsning. Av smittevernhensyn gjennomføres visningen individuelt.
BENTE STUBBERUD
Megler, DNB Eiendom
Megler, DNB Eiendom
Bjørnar Gullberg Letnes